Ne gasiti in:
Cluj Napoca, Str. Constantin Brancusi, nr. 128
Tel: 0737035890
office@remsimobiliare.ro

Curs valutar

Valabil azi 16.Oct.2019
1 EUR = 4.7524 RON
1 USD = 4.3164 RON

Calculator taxe notariale Calculator taxe notariale

Calculati valoarea taxelor notariale in functie de valoarea tranzactiei imobiliare:

Valoare tranzactie:
Echivalent in lei:
Onorariu notar public:
TVA aferent onorariu:
RON
Taxa intabulare(OCPI):
RON
TOTAL taxe notariale:
RON


Urmariti REMS Imobiliare pe twitter Urmariti REMS Imobiliare pe Google Plus Urmariti REMS Imobiliare pe youtube Urmariti REMS Imobiliare pe Linkedin Urmariti REMS Imobiliare pe Pinterest Urmariti REMS Imobiliare pe Pinterest RSS Feed

Apartament de vanzare Cluj Napoca
Apartamente cu 3 si 4 camere, in complex rezidential de lux!

Claudiu Truta
0728035884
0364736015
Claudiu Truta
departamentul rezidential
ID: REMS 10690
Cere detalii despre aceasta oferta
Nume:
Email:
Telefon:
Mesaj:
Pret vanzare:
240000 € +TVA
Va aducem in atentie un proiect rezidential exclusivist, compus din 2 imobile cu regim de inaltime D+P+4E, ce cuprinde 35 de apartamente cu 3 si 4 camere, livrate la stadiul de superfinisat.
Suprafetele utile sunt cuprinse intre 84 si 175 mp, la care se adauga terase generoase, panoramice, obtinandu-se spatii largi de relaxare.
Proiectul a luat în considerare înca de la etapa de design, o multitudine de aspecte de calitate a vietii care s-au reflectat apoi si în executia constructiei precum si în calitatea materialelor folosite. Aceste aspecte de calitate a vietii au dus si la pregatirea serviciilor de concierge de care vor beneficia toti rezidentii complexului.
Toate apartamentele vor fi livrate în stadiu complet de finisare, cu toate baile complet utilate si pardoselile din toate incaperile in forma finala. Aici sunt amintite gresia si faianta in bai si holuri, mocheta in celelalte incaperi, incalzire prin pardoseala in toate incaperile, la care se adauga in zona de zi un ventilo-convector, usi interioare BARAUSSE si usi apartament VIGHI cu sistem antiefractie, casa scarii prevazuta cu mocheta, lift, etc.
Fiecare apartament va avea 2 sau 3 dormitoare precum si un living spatios la care este atasata o bucatarie deschisa.
De asemenea, toate apartamentele (cu o singura exceptie) vor beneficia de 3 bai, balcoane generoase, spatii pentru dressing-uri dar si de posibilitatea de a achizitiona cate o boxa subterana.
Facilitatile regasite in cadrul complexului sunt spatiile de joaca pentru copii, parculet verde cu bancute si mese pentru socializare, spatiu amenajat special cu gratar fara carbuni, sala fitness, spatii de depozitare in boxe la subsol, parcari subterane si supraterane, servicii de securitate(strada privata cu bariera de acces, servicii supraveghere si camere CCTV cu monitorizare profesionala).
Ansamblul este in curs de finalizare, lucrarile fiind la nivel de finisaje interioare ale apartamentelor, existand un apartament de showroom complet echipat pentru o imagine clara a ceea ce inseamna calitate si exclusivitate!
Oferta este supusa unor termene si conditii. Dezvoltatorul isi rezerva dreptul de a modifica pretul ofertei fara un anunt in prealabil si in acelasi timp de a isi selecta clientela pentru acest ansamblu rezidential de lux.

Detalii generale proprietate

Judet:
Cluj
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Buna Ziua
Etaj:
2/4
Tip Tranzactie:
Vanzare

Specificatii

Grad finisare:
superfinisat
Sistem incalzire:
centrala termica proprie
Finisari: Geamuri termopan, Usa antiefractie, Faianta, Gresie, Parchet, Zugraveli lavabile
Dotari: Aer conditionat, Izolatii exterioare

Dotari

Contorizare: Contor gaz

Caracteristici

Imobil:
apartament
Nr. Camere:
3
Nr. Bai:
3
Nr. Balcoane:
2
Suprafata utila:
107 m2
Compartimentare:
semidecomandat
Confort:
marit
Parcare:
loc parcare subterana
Tip Imobil:
bloc
Struct.de rezistenta:
beton