What customers say about us


"Mihai"

"Narcisa Nabar"

"Stanciu Ana"

"Ligia Craciun"
You can find us at
Cluj Napoca,
Constantin Brancusi Street, no. 128
Phone: 0737035890
office@remsimobiliare.ro

Exchange rates

Available today 22.May.2024
1 EUR = 4.9746 RON
1 USD = 4.5756 RON

Notary fees calculator Notary fees calculator

Calculate notary fees value based on real estate tranzaction:

Tranzaction value:
Equivalent in lei:
Notary fee:
Fee VAT:
RON
Tax tabulation(OCPI):
RON
TOTAL notary fees:
RON


Follow REMS Imobiliare on Twitter Follow REMS Imobiliare on Youtube Follow REMS Imobiliare on Linkedin Follow REMS Imobiliare on Pisterest Follow REMS Imobiliare on Pisterest RSS Feed

Who we are

REMS imobiliare este o companie care a luat fiinta din dorinta de a oferi clientilor din domeniul imobiliar servicii imobiliare de cea mai buna calitate. Vorbim despre construirea unei relatii stranse intre client si consultantul imobiliar pentru a ajuta clientii sa obtina exact ceea ce doresc. Oferim solutii reale si depunem eforturi pentru a face toti clientii nostri, clienti fericiti si multumiti de alegera facuta.

Suntem o echipa tanara, de experti imobiliari, specializata in consultanta imobiliara pe departamentele comerciale cat si pe cele rezidentiale vanzari cat si inchirieri.

Noi ne concentram pe doua aspecte majore ale domeniului imobiliar: tranzactii imobiliare - inchiriere, vanzare, cumparare apartamente, case, spatii comerciale, spatii industriale, birouri, precum si pe managementul proprietatilor imobiliare. Scopul nostru este de a ajuta clientii, cu toate nevoile lor imobiliare, facandu-le acestora experienta cat mai placuta in acest domeniu vast. Noi oferim SOLUTII IMOBILIARE!

Investitiile si tranzactiile realizate prin intermediul REMS sunt SIGURE si RENTABILE!

Luati legatura cu unul dintre consultantii REMS pentru a discuta nevoile dumneavoastra imobiliare si va vom ajuta sa gasiti cea mai buna solutie posibila. Va rugam sa sunati la 0364 736 015 sau sa ne scrieti un e-mail la office@remsimobiliare.ro.