Amit az ügyfelek mondanak rólunk


"Mihai"

"Narcisa Nabar"

"Stanciu Ana"

"Ligia Craciun"
Cimünk:
Cluj Napoca,
Constantin Brancusi, nr. 128
Tel: 0737035890
office@remsimobiliare.ro

Valuta árfolyam

Ma érvényes 18.Jul.2024
1 EUR = 4.9692 RON
1 USD = 4.5468 RON

Közjegyzõi dij számoló Közjegyzõi dij számoló

Közjegyzöi dijak kiszámitása az ingatlan értéke alapján:

Tranzakció érték:
Lejben megfelelõ:
Közjegyzöi tiszteletdij:
Tiszteletdijat megilletõ ÁFA:
RON
Telekelési dij (OCPI):
RON
Összes közjegyzöi dij:
RON


Kövess Twitter-en Nézze meg a REMS Imobiliare-t a Youtube-on Kövess Linkedin-en Kövess Pinterest-en Kövess Pinterest-en RSS Feed

Kik vagyunk

REMS ingatlanügynökség a cég ami az ügyfeleknek a legmagasabb szinvonalú szolgáltatás nyujtsának kivánságból alakult ki. Egy szoros kapcsolat létrehozásáról beszélünk az ügyfél és az ingatlan-tanácsadó között, amely segítségével az ügyfelek megtudhassák hogy pontosan mit akarnak. Valódi megoldásokat ajánlunk, és arra törekszünk, hogy minden ügyfél boldog és elégedett legyen választásával.

Mi egy fiatal ingatlan-szakértö csapat vagyunk, szakterületünk az ingatlan konzultáció, értékesités és bérléses a kereskedelmi és lakossági osztályon.

Két lenyeges aszpektusra koncentrálunk: ingatlan tranzakciók - kiadó, eladó, lakás vásárlás, házak,   üzlethelyiségek, iparhelyiségek, irodák, és ingatlan management. Célunk, hogy segítsünk ügyfeleinek minden ingatlan igényeit kielégiteni, így még élvezetesebbé tegyük az ezen a területen gyüjtött tapasztalatot. Kínálatunk ingatlan MEGOLDÁSOK!

A REMS ingatlanügynökség által történö beruházások és ingatlanügyletek BIZTONSÁGOSAK és KÖLTSÉGHATÉKONYAK!

Vegye fel a kapcsolatot az egyik REMS tanácsadóval, hogy megbeszélje az ön igényeit, és segíteni fogunk megtalálni a lehetö legjobb megoldást. Kérjük, hívja a 0364 736 015 vagy írjon nekünk egy e-mailt az office@remsimobiliare.ro címre.