Ne gasiti in:
Cluj Napoca, Str. Constantin Brancusi, nr. 128
Tel: 0737035890
office@remsimobiliare.ro

Curs valutar

Valabil azi 17.Sep.2019
1 EUR = 4.7352 RON
1 USD = 4.2979 RON

Calculator taxe notariale Calculator taxe notariale

Calculati valoarea taxelor notariale in functie de valoarea tranzactiei imobiliare:

Valoare tranzactie:
Echivalent in lei:
Onorariu notar public:
TVA aferent onorariu:
RON
Taxa intabulare(OCPI):
RON
TOTAL taxe notariale:
RON


Urmariti REMS Imobiliare pe twitter Urmariti REMS Imobiliare pe Google Plus Urmariti REMS Imobiliare pe youtube Urmariti REMS Imobiliare pe Linkedin Urmariti REMS Imobiliare pe Pinterest Urmariti REMS Imobiliare pe Pinterest RSS Feed

Politica de confidentialitate

Politica de confidențialitate a website-ului www.remsimobiliare.ro

Citiți cu atenție această politică de confidențialitate. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu utilizarea informațiilor personale descrise în această politică de confidențialitate. Tu și Real Estate Management Solutions sunteți de acord să respectați Politica de confidențialitate.

Real Estate Management Solutions respectă cu stricteţe confidenţialitatea datelor personale ale clienţilor săi şi se angajează să nu le transmită către terţi.

Politica de confidențialitate vă informează despre informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră atunci când utilizați site-ul nostru. În colectarea acestor informații, noi acționăm în calitate de operator de date personale și, prin lege, suntem obligați să vă furnizăm informații despre noi, despre scopul și modul în care folosim datele dvs. și despre drepturile pe care le aveți asupra datelor dvs. personale.

Politica și practicile noastre de protejare a datelor se focusează pe procesarea, schimbul și stocarea corespunzătoare și legală a informațiilor cu caracter personal și totodată pe asigurarea confidențialității, integrității și disponibilității.

Prin urmare, prin lectura politicii de confidențialitate, veți afla toate drepturile dumneavoastră și toate informațiile în legătură cu prelucrarea datelor personale.

Politica de confidențialitate a datelor se bazează pe următoarele principii de protecție a datelor:

  • Procesarea datelor personale se va face într-o manieră legală, corectă și transparentă;

  • Colectarea datelor personale se va face numai în scopuri specificate, explicite și legitime și datele nu vor fi procesate mai departe într-o manieră incompatibilă cu acele scopuri;

  • Colectarea datelor personale va fi adecvată, relevantă și limitată la informațiile necesare scopului procesării;

  • Datele personale vor fi reale și, acolo unde este necesar, actualizate;

  • Se vor lua toate măsurile necesare pentru a se asigura că datele incorecte sunt șterse sau corectate fără întârziere;

  • Datele personale vor fi păstrate într-o formă ce permite identificarea persoanei vizate și pentru o perioadă nu mai lungă decât cea în care datele personale sunt procesate;

  • Toate datele personale vor fi păstrate confidențial și stocate într-o manieră ce asigură securitatea necesară;

  • Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terțe decât în cazul în care este necesar în scopul oferirii de servicii;

  • Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea și ștergerea acestora, împotrivirea sau restricționarea de la procesarea datelor atât cât și de la dreptul portabilității datelor.

 

Datele personale:

Date personale înseamnă orice informație care poate fi legată de o persoană fizică identificată sau identificabilă (persoana subiect). Datele personale includ toate tipurile de informații directe sau indirecte (și anume utilizate în legătură cu alte date) ce se referă la persoana subiect, cum ar fi nume, data de naștere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc.

 

1.Cine suntem noi?

Numele organizației:

S.C.Real Estate Management Solutions S.R.L.

Număr înregistrare Registrul Comerțului:

J12/229/2012

Cod unic de identificare:

RO 29638091

Adresa sediului:

Str. C.Brancusi, nr. 128, sp.com.2, Cluj Napoca, jud. Cluj

E-mail:

office@remsimobiliare.ro

Telefon:

0364736015



Orice întrebare cu privire la utilizarea datelor dvs. personale trebuie adresată datelor de contact de mai sus sau persoanei responsabile din cadrul organizației:

Simonffii Sarolta, adresă de e-mail: sarolta.simonffi@remsimobiliare.ro , număr de telefon: 0737035890

2.Cum folosim informațiile dvs.?

2.1. Când folosiți site-ul nostru

Atunci când utilizați site-ul nostru pentru a căuta produsele și serviciile noastre și pentru a vizualiza informațiile pe care le punem la dispoziție, un număr de cookie-uri sunt utilizate de noi (cookies first party) și de terțe părți (cookies third party)pentru a permite funcționarea site-ului, pentru a colecta informații utile despre vizitatori și pentru a vă oferi o experiență cât mai bună în utilizarea site-ului nostru.

2.2. Ce sunt cookie-urile?

În comun cu mulți alți operatori de site-uri web, este posibil să folosim tehnologia standard numită “cookie-uri” pe acest site. Fișierele cookie sunt mici fragmente de informații stocate de browserul dvs. pe hard disk-ul computerului. Cookie-urile noastre ne permit să vă identificăm și să stocăm informații despre serviciile pe care le utilizați la vizitele dvs. Cele mai multe browsere acceptă automat cookie-urile, dar de obicei puteți schimba browser-ul pentru a preveni stocarea cookie-urilor. Cu toate acestea, dacă dezactivați modulele cookie, acest lucru va limita serviciul pe care vi-l putem furniza. Asigurați-vă că setările pentru cookie ale browserului dvs. sunt așa cum doriți.

Mai multe detalii despre politica de cookies aici: POLITICA DE COOKIES.

Colectăm informațiile pentru a putea onora comenzile și pentru a servi cât mai bine clienții noștri cu informații complete.

2.3. Când trimiteți o solicitare prin intermediul site-ului nostru

Când trimiteți o solicitare sau mesaj prin intermediul site-ului nostru, vă solicităm numele și adresa de e-mail sau telefon/fax.

Utilizăm aceste informații pentru a răspunde cererii dvs. Putem să vă trimitem un e-mail de mai multe ori după ce ați făcut o solicitare, pentru a ne asigura că am răspuns la întrebarea dvs. și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri.

Solicitarea dvs. este stocată și procesată timp de 3 ani din rațiuni de siguranță după care va fi ștearsă împreună cu numele și adresa de e-mail sau telefon/fax conform informațiilor de mai jos. Datele personale colectate nu se mai divulgă altor persoane.

Nu folosim informațiile furnizate de dvs. prin formularul de contact pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze.

Menținem e-mailurile venite din solicitări timp de trei ani, după care sunt arhivate în siguranță și păstrate timp de cinci ani, când le ștergem. Nu se fac înregistrări de tip CRM prin intermediul site-ului. CRM este acronimul pentru Customer Relationship Management care se traduce în limba română ca Managementul relației cu clienții. Un CRM este un produs software, un instrument orientat spre îmbunătățirea continuă a relației cu clienții. El servește unei strategii moderne de business care are în centrul preocupărilor clientul și cunoașterea nevoilor și a cerințelor sale. Scopul unui sistem CRM este acela de a gestiona unitar informații legate de clienți sau de prospecți și de a creste gradul lor de satisfacție.

Luăm în serios securitatea informațiilor personale. Avem proceduri de securitate pentru a proteja bazele noastre de date de vizitatori împotriva pierderilor și a utilizării abuzive și numai pentru a permite accesul la acestea atunci când este necesar și apoi în conformitate cu orientări stricte cu privire la utilizarea informațiilor personale conținute în acestea.

Site-ul www.remsimobiliare.ro poate conține linkuri către alte site-uri web. Nu avem control și nu suntem responsabili pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau securitatea acestor site-uri. Vă recomandăm să verificați politicile de confidențialitate și securitate ale fiecărui site pe care îl vizitați.

 

2.4. Abonarea la newsletter-ul nostru

Când trimiteți o solicitare de abonare la newsletter-ul nostru vă solicităm adresa de e-mail.

Utilizăm aceste informații pentru a vă transmite ultimele știri, proiecte și alte informații de inters.

Prin intermediul abonării la newsletter, datele sunt stocate și procesate până la retragerea consimțământului dumneavoastră. Puteți să vă retrageți consimțământul oricând printr-o solicitare transmisă prin adresa de e-mail sau prin efectuarea unui click pe casuta dezabonare care se va afla la finalul fiecărui newsletter pe care ți-l trimitem. Datele personale colectate nu se mai divulgă altor persoane.

2.5. Când achiziționați un serviciu de pe site-ul nostru

Când beneficiati de servicii de pe site-ul nostru, vă vom solicita următoarele date:

•numele;

• datele pentru facturare;

• adresa;

• numărul de telefon de contact,

• adresa de e-mail și

De asemenea, înregistrăm adresa IP (Internet Protocol), care este adresa calculatorului dvs. pe Internet.

Nu folosim informațiile furnizate de dvs. pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze.

3.Drepturile dvs. ca persoană vizată

Ne puteți întreba ce informații avem despre dumneavoastră < și ne puteți cere să le corectăm dacă sunt inexacte. Dacă v-am cerut consimțământul dvs. pentru a procesa datele personale, puteți retrage acest consimțământ în orice moment.

Dacă prelucrăm datele dvs. personale pentru a îndeplini un contract sau în temeiul consimțământului, puteți să ne cereți să vă oferim o copie a informațiilor într-un format care să poată fi citit, astfel încât să îl puteți transfera altui furnizor <.

Dacă prelucrăm datele dvs. personale pe bază de consimțământ sau de interes legitim, puteți solicita ștergerea datelor dvs.

Aveți dreptul să ne cereți să nu mai folosim informațiile dvs. pentru o perioadă de timp dacă credeți că nu facem acest lucru în mod legal.

În cele din urmă, în anumite circumstanțe, puteți să ne cereți să nu luăm decizii care să vă afecteze utilizându-vă prelucrarea automatizată sau profilarea.

Toate drepturile indicate se pot concluziona astfel: dreptul de acces la datele personale, rectificarea sau ştergerea acestora, restricţionarea prelucrării sau a dreptului de a se opune prelucrării, precum şi dreptul la portabilitatea datelor. Portabilitatea datelor presupune posibilitatea dumneavoastră de a ne solicita să transferăm toate datele pe care le deținem unei alte persoane indicate expres de către dumneavoastră.

Pentru a trimite o solicitare privind datele dvs. personale prin e-mail, poștă sau telefon, utilizați informațiile de contact furnizate mai sus în secțiunea Cine suntem noi din această politică. Vom răspunde solicitărilor dumneavoastră în maxim 30 de zile de la data solicitării.

4.Dreptul de a depune plângere

Dacă aveți o plângere cu privire la utilizarea de către dvs. a informațiilor dvs., am prefera să ne contactați prima oară pe noi, pentru a putea remedia în mod amiabil cererea.

5. Transferul datelor cu caracter personal către o țară terță

Nu avem intenţia de a transfera date cu caracter personal către o ţară terţă sau din afara UE sau o organizaţie internaţională. Dacă survine acest lucru, veți fi notificat în acest sens pentru a vă da consimțământul sau pentru a vă indica garanțiile adecvate care asigură același standard de protecție a prelucrării datelor cu caracter personal.

 

6. Divulgarea datelor personale

Datele personale nu vor fi divulgate persoanelor terțe cu excepția situațiilor în care divulgarea este necesară pentru a putea oferi serviciile noastre. Nu vom divulga date personale terților cu scopul de a le permite să își comercializeze produsele și serviciile către clienții noștri.

 

7. Securitatea procesării

 

Vom procesa datele în mod sigur, vom aplica și menține măsuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale împotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, în mod special atunci când procesarea presupune transmiterea datelor printr-o rețea atât cât și împotriva oricărei alte forme de procesare ilegală. Întrebări legate de securitatea datelor personale pot fi trimise către adresa de e-mail indicată mai sus office@remsimobiliare.ro

 

8. Actualizări la această politică de confidențialitate

Revizuim regulat și, dacă este cazul, actualizăm periodic această politică de confidențialitate atunci când intervin modificări în urma prestării de servicii. Dacă vrem să folosim datele dvs. personale într-un mod pe care nu l-am identificat anterior, vă vom contacta pentru a vă oferi informații despre acest lucru și, dacă este necesar, pentru a vă solicita acordul.

Vom actualiza numărul versiunii și data acestui document de fiecare dată când acesta este modificat. Politica și practicile noastre de protejare a datelor se focusează pe procesarea, schimbul și stocarea corespunzătoare și legală a informațiilor cu caracter personal și totodată pe asigurarea confidențialității, integrității și disponibilității.

Website-ul nostru este în conformitate cu Regulamentul General de Protecție a Datelor (“GDPR”), (Regulament (EU) 2016/679).

9. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Real Estate Management Solutions are obligaţia de a administra în condiţii de sigurantă datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.
Scopul colectării datelor este: furnizare de servicii marketing digital și publicitate.
În calitate de utilizator (vizitator care se înregistrează și transmite datele personale de tip nume, e-mail, număr de telefon prin formularul de contact) sunteţi obligat să furnizaţi datele solicitate, acestea fiind necesare pentru demararea colaborării partea de marketing digital. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea demarării discuțiilor și contractului dintre Real Estate Management Solutions și clienți.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării exclusiv de către Real Estate Management Solutions. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail: sarolta.simonffi@remsimobiliare.ro.

 

10. Alte mențiuni

Orice persoană are dreptul de a se opune la prelucrarea datelor ce o privesc.
Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege ( de exemplu: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială ). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

Orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Vă mulțumim pentru interesul acordat fata de website-ul www.remsimobiliare.ro

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate, vă rugăm să vă adresați prin poștă la adresa din Cluj Napoca, str. C.Brancusi, nr. 128, sp.com 2, jud. Cluj, telefon 0737035890 sau la adresa de e-mail: sarolta.simonffi@remsimobiliare.ro