Ce spun clientii despre noi

"De cate ori am colaborat cu Claudiu seriozitatea si interesul ca toate lucrurile sa mearga bine au ramas constant ridicate. Atentia lui pentru detaliu m-a facut sa continui cu încredere stiind ca am...
"Mihai"
"Inca din 2012, de la prima colaborare cu agentia REMS si pana in prezent, mi-am dat seama ca am intalnit oameni SERIOSI, PROFESIONISTI Si implicati trup si suflet! Recomand aceasta agentie tuturor ce...
"Narcisa Nabar"
"Recomand agentia REMS prin simplul fapt ca m-a ajutat sa imi gasesc un imobil dupa cerinta mea in cel mai scurt timp. Multumesc doamnei SIMONA BORSAN pentru seriozitate si promptitudine."...
"Stanciu Ana"
"Rare sunt persoanele competente in domeniul imobiliar. Simona este una dintre ele; incredere, profesionalism, buna comunicare fac parte din calitatile si competentele ei. Locuind in Belgia, aveam nev...
"Ligia Craciun"
Ne gasiti in:
Cluj Napoca, Str. Constantin Brancusi, nr. 128
Tel: 0737035890
office@remsimobiliare.ro

Curs valutar

Valabil azi 14.Jun.2024
1 EUR = 4.9772 RON
1 USD = 4.6060 RON

Calculator taxe notariale Calculator taxe notariale

Calculati valoarea taxelor notariale in functie de valoarea tranzactiei imobiliare:

Valoare tranzactie:
Echivalent in lei:
Onorariu notar public:
TVA aferent onorariu:
RON
Taxa intabulare(OCPI):
RON
TOTAL taxe notariale:
RON


Urmariti REMS Imobiliare pe twitter Urmariti REMS Imobiliare pe youtube Urmariti REMS Imobiliare pe Linkedin Urmariti REMS Imobiliare pe Pinterest Urmariti REMS Imobiliare pe Pinterest RSS Feed

Cum aleg o locuinta?

Cum aleg sa cumpar un apartament sau o casa?

Iata cateva sfaturi pentru a va ajuta sa alegeti sa cumparati cea mai buna casa sau apartament  care sa va satisfaca nevoile locative din toate punctele de vedere.

Odata ce ati stabilit cartierele in care va doriti sa locuiti si v-ati analizat bugetul de care dispuneti pentru cumpararea apartamentului sau casei dorite, faceti o cerere unui consilier imobiliar cu criteriile dumneavoastra.  Acesta va analiza cererea si va va trimite o oferta personalizata cu proprietatile disponibile in conditiile descrise de dumneavoastra.

In urma analizarii ofertei primite, va puteti decide in baza bugetului avut care sunt apartamentele sau casele care va satisfac nevoile ca si numar de camere. Din lista de imobile va veti putea alege sa vizionati ofertele de case vanzare  sau apartamente vanzare  cu cele mai multe caracteristici si facilitati care satisfac cerintele in alegerea dumneavoastra.

Cand lista de oferte se reduce, luati in considerare si tipurile de imobile: case unifamiliale, case duplexuri, case insiruite sau apartamente. In ce tip de imobil v-ar placea cel mai mult sa locuiti? Pe masura ce incepeti sa vizionati proprietati, o sa tineti cont si de nevoile si gusturile personale in a va decide daca doriti sa cumparati o proprietate noua, in care nu mai aveti de investit, o proprietate mai veche dar aici trebuie sa acceptati finisajele existente , sau o proprietate veche care va trebui sa o renovati.

Toti cumparatorii tin cont si de posibilitatea de revanzare la un moment dat al imobilului care urmeaza sa-l achizitioneze. Pentru cei care cumpara un apartament cu 2 camere, la un moment dat o sa fie nevoie sa se mute la un apartament mai mare, cu 3 sau 4 camere, adica un apartament cu 2, 3 dormitoare. Clientii care hotarasc sa cumpere un apartament cu 3 sau 4 camere, la un moment dat se vor indrepta spre o casa duplex sau o casa insiruita sau chiar casa unifamiliala.

Daca  va ganditi ca la un moment dat veti revinde proprietatea, ganditi-va sa fie un apartament sau o casa normala, sa nu fie ceva neobisnuit. Pentru proprietatile iesite din tipar, targetul de clienti este limitat si restrans.

Atunci cand ai gasit casa sau apartamentul care este in mod clar cea mai buna pentru tine, actioneaza! Nu asteptati, ca in acest timp un alt client poate veni si sa fie mult mai hotarat decat dumneavoastra in luarea deciziilor!

Noi putem fi cei care va ajuta sa cumparati un apartament in Cluj sau o casa in Cluj, care sa devina “ACASA” pentru dumneavoastra!

Trimiteti un e-mail la office@remsimobiliare.ro sau sunati la numarul de telefon 0737 035 883, pentru a ne spune ce doriti sa cumparati si noi va vom trimite in cel mai scurt timp o oferta personalizata!