Ce spun clientii despre noi

"De cate ori am colaborat cu Claudiu seriozitatea si interesul ca toate lucrurile sa mearga bine au ramas constant ridicate. Atentia lui pentru detaliu m-a facut sa continui cu încredere stiind ca am...
"Mihai"
"Inca din 2012, de la prima colaborare cu agentia REMS si pana in prezent, mi-am dat seama ca am intalnit oameni SERIOSI, PROFESIONISTI Si implicati trup si suflet! Recomand aceasta agentie tuturor ce...
"Narcisa Nabar"
"Recomand agentia REMS prin simplul fapt ca m-a ajutat sa imi gasesc un imobil dupa cerinta mea in cel mai scurt timp. Multumesc doamnei SIMONA BORSAN pentru seriozitate si promptitudine."...
"Stanciu Ana"
"Rare sunt persoanele competente in domeniul imobiliar. Simona este una dintre ele; incredere, profesionalism, buna comunicare fac parte din calitatile si competentele ei. Locuind in Belgia, aveam nev...
"Ligia Craciun"
Ne gasiti in:
Cluj Napoca, Str. Constantin Brancusi, nr. 128
Tel: 0737035890
office@remsimobiliare.ro

Curs valutar

Valabil azi 25.Jul.2024
1 EUR = 4.9704 RON
1 USD = 4.5850 RON

Calculator taxe notariale Calculator taxe notariale

Calculati valoarea taxelor notariale in functie de valoarea tranzactiei imobiliare:

Valoare tranzactie:
Echivalent in lei:
Onorariu notar public:
TVA aferent onorariu:
RON
Taxa intabulare(OCPI):
RON
TOTAL taxe notariale:
RON


Urmariti REMS Imobiliare pe twitter Urmariti REMS Imobiliare pe youtube Urmariti REMS Imobiliare pe Linkedin Urmariti REMS Imobiliare pe Pinterest Urmariti REMS Imobiliare pe Pinterest RSS Feed

Apartamente Cluj

Vanzare apartamente Cluj -  Cumparare apartamente Cluj - Inchiriere apartamente Cluj

La REMS imobiliare departamentul rezidential  este foarte bine dezvoltat, format dintr-o echipa de experti  imobiliari cu experienta vasta , care va pot ajuta in procesul de cumparare, vanzare sau inchiriere a unui apartament.

Cumparare apartamente:

In portofoliul nostru gasiti de la apartamente cu 1 camera, garsoniere, apartamente cu 2 camere sau 3 camere,  pana la apartamente cu  4, 5 dormitoare sau penthouse-uri de vanzare. Ne ocupam atat de vanzari apartamente in blocuri noi, cat si de apartamente in vile sau apartamente situate in blocuri construite inainte de 1990. Avem in baza de date si promovam si blocurile aflate in stadiul de constructie, la care putem sa va garantam ca nu aveti nici un risc alegand sa cumparati un apartament intr-un astfel de imobil. Va vom tine la curent pe tot parcursul constructiei si veti fi anuntat de fiecare etapa finalizata a lucrarilor. La aceste constructii exista avantajul ca puteti sa va personalizati apartamentul in cele mai mici detalii, de la pozitionarea prizelor si intrerupatoarelor pana la alegerea finisajelor, faianta, gresie, parchet, usi interioare, obiecte sanitare.

Fiecare cerere o vom analiza in mod individual si cu maxima seriozitate pentru a va satisface cat mai multe din conditiile care le aveti la cumpararea apartamentului dorit.

Vanzare apartamente:

Noi ne ocupam de vanzarea apartamentelor din toate cartierele din Cluj Napoca, cartiere consacrate precum Gheorgheni, Andrei Muresanu, Marasti, Manastur sau Grigorescu precum si in cartierele noi Buna ziua, Europa, chiar daca apartamentul se afla in bloc nou, bloc construit inainte de 1990 sau in stadiu de constructie. Ne deplasam la locatie si vom lua toate caracteristicile apartamentului, necesare pentru a putea promova oferta dumneavoastra intr-un mod cat mai profesional.

Asteptam sa ne contactati pentru a ne oferi spre vanzare apartamentul dumneavoastra si a va pune la dispozitie toata experienta noastra in a va transforma intr-un vanzator multumit si fericit.  

Inchiriere apartamente:

Departamentul de  inchirieri rezidentiale va sta la dispozitie cu numeroase oferte cu apartamente de inchiriat,  pentru a va ajuta sa gasiti un apartament in care sa va simtiti “acasa”. Dumneavoastra puteti sa ne trimiteti o cerere cu detaliile de care noi avem nevoie pentru a va face o oferta personalizata, din care dumneavoastra veti alege cateva oferte pe care le vom viziona. Va asiguram ca vom gasi impreuna apartamentul dorit de dumneavoastra!

Pentru proprietarii de apartamente, impreuna cu serviciile de inchiriere punem la dispozitie si un pachet de management al proprietatii.

 

Luati legatura cu unul dintre consultantii REMS imobiliare pentru a discuta nevoile dumneavoastra imobiliare si va vom ajuta sa gasiti cea mai buna solutie posibila. Va rugam sa sunati la 0364 736 015 sau sa ne scrieti un e-mail la office@remsimobiliare.ro.