Amit az ügyfelek mondanak rólunk


"Mihai"

"Narcisa Nabar"

"Stanciu Ana"

"Ligia Craciun"
Cimünk:
Cluj Napoca,
Constantin Brancusi, nr. 128
Tel: 0737035890
office@remsimobiliare.ro

Valuta árfolyam

Ma érvényes 18.Jul.2024
1 EUR = 4.9681 RON
1 USD = 4.5404 RON

Közjegyzõi dij számoló Közjegyzõi dij számoló

Közjegyzöi dijak kiszámitása az ingatlan értéke alapján:

Tranzakció érték:
Lejben megfelelõ:
Közjegyzöi tiszteletdij:
Tiszteletdijat megilletõ ÁFA:
RON
Telekelési dij (OCPI):
RON
Összes közjegyzöi dij:
RON


Kövess Twitter-en Nézze meg a REMS Imobiliare-t a Youtube-on Kövess Linkedin-en Kövess Pinterest-en Kövess Pinterest-en RSS Feed

Hogyan választok lakást

Hogyan döntöm el, hogy veszek egy lakást vagy egy házat? 

Íme néhány tipp, ami segít kiválasztani, a legjobb házat vagy lakást, amely kielégítése szükségleteit.

Miutan elhatározta mien negyedbe szeretne lakni es eldöntötte mennyi pénzt áldozna lakásra vagy ház megvásárlására, küldjön egy kérést egy tanácsadonknak. Feldolgozza kérését és az ön által meghatározott kritériuma szerint ajánlatot fog küldeni.

Az ajánlat elemzése után, a költségvetése alapján elhatározhatja melyek azok a lakások vagy házak amelyek a szobák száma szerint megfelelnek igényeinek.

Az ajánlat elemzése után, a költségvetése alapján elhatározhatja melyek azok a lakások vagy házak amelyek megfelelnek igényeinek. A listából kiválaszthatja megnézésre azokat az eladó lakásokat vagy házakat amelyek legjobban megfelelnek kéréseinek.

Ha az ajánlat lista csökken, vegye figyelembe az ingatlan tipust: családi házak, ikerházak, házsorok vagy lakások. Milyen típusú ingatlanba szeretne leginkább lakni? Ahogy elkezdi a lakásokat megnézni, vegye figyelembe a szükségleteit és izléseit, hogy eldönthesse ha új lakást akar, amibe nem kell befektetni, régebbit ahol el kell végezni utobbi simitásokat vagy regit, amit fel kel újitani.

Küldjön egy e-mailt az office@remsimobiliare.ro cimre, mondja el mit szeretne vásárolni, és hamarosan küldeni fogjuk ajánlatunkat!