Amit az ügyfelek mondanak rólunk


"Mihai"

"Narcisa Nabar"

"Stanciu Ana"

"Ligia Craciun"
Cimünk:
Cluj Napoca,
Constantin Brancusi, nr. 128
Tel: 0737035890
office@remsimobiliare.ro

Valuta árfolyam

Ma érvényes 05.Mar.2024
1 EUR = 4.9719 RON
1 USD = 4.5820 RON

Közjegyzõi dij számoló Közjegyzõi dij számoló

Közjegyzöi dijak kiszámitása az ingatlan értéke alapján:

Tranzakció érték:
Lejben megfelelõ:
Közjegyzöi tiszteletdij:
Tiszteletdijat megilletõ ÁFA:
RON
Telekelési dij (OCPI):
RON
Összes közjegyzöi dij:
RON


Kövess Twitter-en Nézze meg a REMS Imobiliare-t a Youtube-on Kövess Linkedin-en Kövess Pinterest-en Kövess Pinterest-en RSS Feed

Lakások Kolozsvár

Eladó lakások Kolozsvár - Vásárlás lakások Kolozsvár – Bérelés kolozsvári lakások

A REMS ingatlan részlege jól fejlett, amely nagy tapasztalattal rendelkezö csapattal van ellátva. Ök segítenek önnek az eladási, vásárlási vagy bérlési folyamatban.

Lakás vásárlás

Ajánlataink közt talál 1, 2, 3 szobás lakásokat, valamint a 4, 5 szobás vagy penthouse lakásokat is. Új épületekbe, villákba vagy 1990 elött épült tömbházakban levö lakásokkal foglalkozunk. Adatbázisunkban találhatoak épitkezésben levö tömbházak, ahol garantálni tudjuk hogy nincs kockázat a lakás megvásárlásában. Értesiteni tudjuk önt a munka minden fázisárol. Ezekben az épületekben az az elöny, hogy testreszabhatjuk a lakást a legapróbb részletekig.

Minden egyes kérelmet egyedileg és a lehet? legkomolyabban fogunk ellenörizni, hogy kéréseiket minél jobban kitudjuk elégiteni.

Lakás eladások

Kolozsvár minden környékén foglalkozunk lakás eladásokkal mint Györfalvi, Tiszviselötelep, Marasti, Monostor vagy Dónát negyed, valamint az új városrészek Békási, Europa, akár új épületbe, 1990 elött épült vagy éppen most épülöben levö epületben van a lakás. Kimegyünk a helyszinre és az összes jellemzöt figyelembe vesszük, hogy minél jobban promoválni tudjuk ajánlatukat.

Várjuk hogy felvegye velünk a kapcsolatot és ajánlja lakását eladásra és mi tapasztalatunkkal  boldog és megelégedet eladová tegyük önt.

Vegye fel a kapcsolatot a REMS ingatlan egyik tanácsadójával, hogy megbeszélje igényeit és mi segítünk megtalálni a lehetö legjobb megoldást. Kérjük, hívja a 0364 736 015 vagy írjon nekünk e-mailt a office@remsimobiliare.ro cimre.