Amit az ügyfelek mondanak rólunk


"Mihai"

"Narcisa Nabar"

"Stanciu Ana"

"Ligia Craciun"
Cimünk:
Cluj Napoca,
Constantin Brancusi, nr. 128
Tel: 0737035890
office@remsimobiliare.ro

Valuta árfolyam

Ma érvényes 22.May.2024
1 EUR = 4.9746 RON
1 USD = 4.5756 RON

Közjegyzõi dij számoló Közjegyzõi dij számoló

Közjegyzöi dijak kiszámitása az ingatlan értéke alapján:

Tranzakció érték:
Lejben megfelelõ:
Közjegyzöi tiszteletdij:
Tiszteletdijat megilletõ ÁFA:
RON
Telekelési dij (OCPI):
RON
Összes közjegyzöi dij:
RON


Kövess Twitter-en Nézze meg a REMS Imobiliare-t a Youtube-on Kövess Linkedin-en Kövess Pinterest-en Kövess Pinterest-en RSS Feed

Feliratkozás hírlevélre

A hírlevélre való feliratkozással megerősítem, hogy elmúltam 16 éves.

Kik vagyunk

REMS ingatlanügynökség a cég ami az ügyfeleknek a legmagasabb szinvonalú szolgáltatás nyujtsának kivánságból alakult ki. Egy szoros kapcsolat létrehozásáról beszélünk az ügyfél és az ingatlan-tanácsadó között, amely segítségével az ügyfelek megtudhassák hogy pontosan mit akarnak. Valódi megoldásokat ajánlunk, és arra törekszünk, hogy minden ügyfél boldog és elégedett legyen választásával.

Mi egy fiatal ingatlan-szakértö csapat vagyunk, szakterületünk az ingatlan konzultáció, értékesités és bérléses a kereskedelmi és lakossági osztályon.

Két lenyeges aszpektusra koncentrálunk: ingatlan tranzakciók - kiadó, eladó, lakás vásárlás, házak,   üzlethelyiségek, iparhelyiségek, irodák, és ingatlan management. Célunk, hogy segítsünk ügyfeleinek minden ingatlan igényeit kielégiteni, így még élvezetesebbé... Részletek

Ingatlan szolgáltatások

REMS ingatlanügynökség ingatlan-tanácsadást és ügynöki szolgáltatásokat kínál - vásárlás, eladás, lakás bérbeadás, házak, kereskedelmi-, ipari-, és irodahelyiségek, irodák, ingatlan piackutatás és értékelés.

Mivel jelen vagyunk és aktívak az ingatlanpiac összes részlegében, az évek során gyüjtött tapasztalat segítségével minden ügyfélt egyedileg közelítünk, elemezni probálva szükségleteit, hogy ez által sikeresen tudjunk befejezni minden tranzakciót.

Mi nem vesztegetjük az ön idejét! Tanácsadóink ellenörzik minden promovált ingaltlanunkat, hogy azok érvényesek legyenek, es minden egyes részlet meglegyen mielött megnéznék öket.  

A REMS ingatlanügynökség által tört&eacut... Részletek